Back to All Events

Premantura 2018


  • AC Tašalera Premantura bb Premantura Croatia (map)

Ponovno vas vabimo na poletni aikido seminar v Premanturi pod vodstvom Aleša Leskovška.

Seminar se bo odvijal od 18. do 28. junija v kampu Narodnega doma, ki se nahaja znotraj AC Tašalera. Vsak dan zajema dopoldanski, popoldanski in večerni trening, vsi pa se odvijajo pod vedrim nebom. Cena aikido seminarja je 10€ na dan oz. za sklop treh vadb.

Na voljo je namestitev v kampu Narodnega doma v že postavljenih šotorih, zagotovljeni pa so tudi trije dnevni obroki. Cenik je moč najti na straneh Narodnega doma, http://narodnidom.si/cenik-in-razpis-taborjenja/. Možna je seveda tudi namestitev v lastni režiji v okolišnjih kampih oz. vasicah.

V primeru vprašanj nam pošljite sporočilo.


We are inviting you again to an aikido summer seminar in Premantura with Aleš Leskovšek.

The seminar will take place from 18. to 28. June in the camp of Narodni dom, located inside the autocamp Tašalera near Pula. Each day consists of morning, afternoon, and evening practice, and all of them take place in the open. The price of the aikido seminar is 10€ per day/ three trainings.

It is possible to stay in the camp of Narodni dom, where there are already built tents available for accommodation, and three meals per day are provided. The pricelist can be found on the webpages of Narodni dom (in Slovene only): http://narodnidom.si/cenik-in-razpis-taborjenja/ . It is also possible to find your own accommodation (camping, apartments) in the vicinity.

In case of any questions, please write us.