Back to All Events

Premantura 2019


  • AC Tašalera Premantura bb 52203 Premantura Croatia (map)

Ponovno vas vabimo na tradicionalni poletni aikido seminar v Premanturi pod vodstvom Aleša Leskovška.

Seminar bo potekal od 20. do 30. junija v kampu Narodnega doma, ki se nahaja znotraj AC Tašalera blizu Premanture v hrvaški Istri. Seminar se prične z večernim treningom ter konča z jutranjim pohodom na rt Kamenjak.

Dnevni spored seminarja zajema dopoldanski in večerni trening, popoldanski trening z orodjem (jo, bokken) ter jutranje dihanje in meditacijo. Vsi treningi se odvijajo pod vedrim nebom in so zato prilagojeni vremenu. Cena seminarja je 10€ na dan oz. za sklop treh vadb.

Na voljo je namestitev v kampu Narodnega doma v že postavljenih šotorih, kjer so zagotovljeni tudi trije dnevni obroki. Cenik je moč najti na straneh Narodnega doma, prijave pa se odpro 1. aprila. Možna pa je seveda tudi namestitev v lastni režiji v okolišnjih kampih (AC Tašalera, Runke) oz. vasicah (Premantura).

V primeru vprašanj ali pa za pomoč pri prijavi nam pošljite sporočilo. Na naši strani pa si lahko ogledate tudi nekaj slik z lanskoletnega seminarja.


We are inviting you to the traditional summer aikido seminar with Aleš Leskovšek.

The seminar will take place from 20. to 30. June in the camp of Narodni dom, located inside AC Tašalera near Premantura in Croatian Istria. The seminar starts with an evening practice and ends with a morning walk to the Kamenjak peninsula.

Daily schedule of the seminar includes morning and evening practices, afternoon practice with wooden weapons (jo, bokken), and early morning breathing and meditation. All practices take place outside and are thus subject to weather conditions. The price of the seminar is 10€ per day or per block of three practices.

It is possible to stay in the camp of Narodni dom in already built tents and where three meals per day are provided. The pricelist can be found on the pages of Narodni dom (in Slovene), with the registration opening 1. April. It is also possible to camp nearby (AC Tašalera, Runke) or stay in the village of Premantura.

Write us in case of any question or for help with the registration. You can also see some pictures from the previous seminar on our website.

Earlier Event: January 18
Petkov misogi
Later Event: September 10
Teden odprtih vrat